Abdi ORHAN - Müdür Yardımcısı Öğrenci İşleri

25/07/1972 yılında Karabük´te doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Karabük Fevzi Çakmak İlk ve Orta okulunda tamamladı. Lise öğrenimini Karabük Demir Çelik Lisesinde tamamladıktan sonra 1990-1991 Eğitim öğretim yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümünü kazandı. 1994 yılında Biyolog ünvanı ile mezun olan Abdi ORHAN aldığı formasyon sonrası 1995 yılında öğretmen olarak ataması yapılarak, Gaziantep ili Oğuzeli ilçesi Oğuzeli Lisesinde 1995 yılında Biyoloji Öğretmeni olarak göreve başladı. Sırası ile Zonguldak ili Karaman Beldesi Karaman Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni, Karabük ili Eskipazar ilçesi Üçevler İlköğretim okulu Fen bilgisi öğretmeni, Demir Çelik Lisesi Biyoloji Öğretmeni olarak görev yaptı. Anadolu öğretmen liseleri sınavını kazanarak Karabük Anadolu Öğretmen Lisesine 04/03/2007 tarihinde Biyoloji öğretmeni olarak atandı. Öğretmen liselerini kapanarak anadolu liselerine dönüştürülmesi sonucu okul adı Alparslan Gazi Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir. 15/09/2017 tarihinden itibaren Alparslan Gazi Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.