Okul Ortaklığı Projesi Kapsamında Tecrübe Paylaşımları Devam Ediyor

"Okul Ortaklığı" projesi kapsamında, okulumuz ile Gerede Anadolu Lisesi arasında işbirliği çalışmaları devam ediyor. Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz, Gerede Anadolu Lisesi Bilişim öğretmeni ve proje takımı ile ortak bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Teknofest, Tübitak ve Erasmus projeleri hakkında fikir alışverişi yapıldı ve yürütülen projeler kısaca tanıtıldı. Ortak çalışmaların ve zümreler arası görüşmelerin devam etmesi gerektiği vurgulandı. Okulumuz öğretmenlerinden Melek Vidinli Taş ve İbrahim Kocatürk, Türk Patent başvuru deneyimlerini Gerede Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri öğretmeni ve öğrencileriyle paylaştılar. Faydalı model ve başvuru süreci hakkında kısaca bilgi verilirken, okulumuz adına tescillenen Faydalı model ile ilgili ortak okul öğrencileriyle tecrübe paylaşımı yapıldı. Başarıyı arttırmada etkin rol oynayan yarışmalar, projeler ve buluşlara öğrencilerimizin çekinmeden ve azimle katılmaları temennisiyle toplantı sonlandırıldı.

06-05-202406-05-202406-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 23:23 - Görüntülenme: 22