Mrt

Dokuzuncu sınıf öğrencilerimizle birlikte Karabük Gençlik Merkezinde bulunan Deneyap atölyelerine gezi düzenledik. T3 Vakfı Karabük İl Sorumlusu Yelda DOĞAN'dan atölyeler hakkında bilgi aldık. Gençlik Merkezinde yapılan faaliyetleri yerinde inceledik. Öğrencilerimiz yapılan gezi faaliyetinden çok memnun kaldılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

"Liselerde Bilim Uygulamaları" projesi kapsamında okulumuzda Coğrafya Öğretmeni Nurten Özkan ve Biyoloji Öğretmenimiz Melek Vidinli Taş önderliğinde "Çevre Sorunları ve Kentleşme" paneli gerçekleştirildi. YAğmur Gündüz'ün panel başkanlığında yürütülen panelde Berkay Çayırbaşı, Nazmiye Elanur ÖZtürk, Özgü Vergili ve Yağız Konak panellerini sundu.

Şbt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuz Alparslan Gazi Anadolu Lisesi proje yürütme komisyonumuz Müdürümüz Zeki ÖZ başkanlığında, okulumuz adına proje yürütme kurulu başkanımız Abdi ORHAN ve ekip sorumlularının katılımıyla, yapılacak olan faaliyetlerin planlanması, eylem planlarının oluşturulması amacıyla ilk toplantısını yaptı. Projenin önemi okul müdürümüz tarafından vurgulanarak kılavuz çerçevesinde yapılan planlara göre hareket edilmesi, yapılan faaliyetlerin belgelenmesi ve aylık raporlarının düzenlenerek geldiğimiz noktanın belirlenmesi için ne kadar önemli olduğu belirtildi.

Ock

Okul ortaklığı programı kapsamında Alparslan Gazi Anadolu Lisesi tarafından sağlanan kaynaklar öğrencilere teslim edildi. Okul Müdürü Zeki Öz "Okullarımız arasında güzel bir iletişim oluştu. Her iki okulumuzun avantajlı ve dezavantajlı olduğu alanlar var. Öğrencilerimizin özellikle akademik anlamda desteklenmesi, YKS ye hazırlık çalışmalarına destek olması amacıyla ciddi bir kaynak sağlamış olduk. Gerede Anadolu Lisemiz de okulumuz öğrencilerine milli ve manevi değerlerimizi anlatan çeşitli kitaplar hediye etmiş oldular." Dedi.

Okul Müdürü Salih Karagöz "Yapılan bu güzel çalışmalar dolayısıyla öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi desteklemek ve tecrubelerimizi paylaşarak eğitim kalitemizi artırmak için çabalarımız devam edecektir." Dedi.

Ock

"Okul Ortaklığı" programı kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Gerede Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Öğrencilerimize, ortak okulumuzun öğretmenleri tarafından güzel bir sunum yapıldı.Gerede Anadolu Lisesi'nde uygulanan güzel örnekler hakkında bilgi verildi. Fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarlarında uygulanan iyi örnekler öğrencilerimize anlatıldı.

Gerede Anadolu Lisesi Müdürü Salih Karagöz: "Alparslan Gazi Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini okulumuzda ağırlamaktan çok mutlu oldum. Her iki okulumuzda da güzel uygulamalar var.Tecrübelerimizi ve birikimimizi paylaşarak güzel bir birliktelik oluşturabiliriz." dedi.

Alparslan Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Öz de söz alarak: "Okulunuzda bulunmaktan çok mutluyum. Burada güzel uygulama örnekleri gördük. Biz de okul olarak çeşitli projeler uyguluyoruz. Sizinle ortak projeler yapabiliriz. Bu anlamda TÜBİTAK 4004 projemizi iki okul birlikte yapmayı planlıyorum. Sizi de okulumuza bekliyoruz." dedi.

Ziyaret sonrası Gerede'nin kültürel zenginlikleri ve doğal güzellikleri yerinde görmek amacıyla bir gezi gerçekleştirildi.

Ock

1.Dönem sonu etkinliklerimizden AFAD eğitimlerimizden görüntüler.

Ock

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün hazırladığı kermes etkinliğinde görev alan öğrencilerimize, Kulüp Öğretmenlerimiz Melek Vidinli Taş ve Ahmet Özgün'e, kermese katkı sağlayan öğrencilerimize, velilerimize ve sınıf öğretmenilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

"Tecrübe Paylaşımı" etkinliği kapsamında okulumuza davet ettiğimiz Dr. Ahmet Sarı'ya meslek hayatıyla ve doktorlukla ilgili öğrencilerimize aktardıkları için, güzel sunumu için çok teşekkür ederiz.

Ock

"Okulun Kalbi Kütüphaneler" projesi kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Mustafa Doğan'ın yönettiği "Hüseyin Nihal Atsız" şiir dinletisi gerçekleştirildi. Güzel anlatımı için Mustafa Doğan'a, seslendirdiği şiirler için 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize teşekkürler.

Ock

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nilüfer Mete Akdoğan'ın hazırladığı münazara etkinliği gerçekleştirildi. Jüride Ercan Orhan, Turan Sarıemir, Rukiye Çelik'in yer aldığı münazaraya katılan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürler.

Ock

Dönem sonu masa tenisi turnuvamızın birincisi 12-A sınıfı öğrencimiz Berkay Değirmenci olmuştur. Tebrik ederiz.

Ara

"Okulun Kalbi Kütüphaneler" projesi kapsamında okulumuzun edebiyat öğretmeni Mustafa Doğan'ın yönettiği "Bayrak Şairi Arif Nihat Asya" şiir dinletisi gerçekleştirildi. Güzel anlatımı için Mustafa Doğan'a, seslendirdiği şiir için Abdullah Vatan'a ve programa eşlik ettikleri güzel parçalar için Cansu Savurat ve Ercan Kollu'ya, emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkürler.

Ara

11. Sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “Şeb-i Arus - Mevlana 750. Vuslat Anma Programı" gerçekleştirildi. Programa müzikleriyle eşlik eden Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ahmet Gümüş ve Borsa İstanbul Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Kemal Oğur'a ve programda Mevlana'nın şiirlerini seslendiren 11. Sınıf öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

"Okulun Kalbi Kütüphaneler" projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Mustafa Doğan'ın yönettiği "Yedi Güzel Adam" şiir dinletisi gerçekleştirildi. Aynı zamanda canlı bağlantıyla Okul Ortaklığı Projesi kapsamında kardeş okulumuz olan Gerede Anadolu Lisesi'ne yapılan şiir dinletisi yansıtıldı. Güzel anlatımı için Mustafa Doğan'a, programa bağlamasıyla eşlik eden matematik öğretmenimiz Ercan Orhan'a ve şiir okuyan tüm öğrencilerimize teşekkürler.

Ara

"Okulun Kalbi Kütüphaneler" projesi kapsamında okulumuz edebiyat öğretmeni Mustafa Doğan'ın yönettiği Filistin konulu konferans gerçekleştirildi. Konferanstaki güzel anlatımları için 12. sınıf öğrencilerimiz Hamza Talha Yılmaz ve Mehmet Öz'e teşekkürler.