Ara

Çok değerli öğretmenlerimiz için hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü programına emek veren Edebiyat öğretmenimiz Yusuf Çayıroğlu'na, müzikleriyle programı güzelleştiren Cansu Savurat ve Ercan Kollu'ya, görev alan öğrencilerimiz İrem Su Küpeli, Yağmur Gündüz, Ali Efe Piroğlu, Esma Nur Gülbahar Özenir ve 10/C sınıfına teşekkür ediyoruz. Bu kutsal mesleği hakkıyla yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Ara

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla Kültür ve Edebiyat kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan programda görev alan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve AGAL Orkestrası'na teşekkür ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz.

Ara

Okulumuz konferans salonunda düzenlediğimiz programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Nilüfer Mete Akdoğan, müzikleriyle programa eşlik eden Müzik Öğretmenimiz Cansu Savurat, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ercan Kollu'ya ve programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

"Okulun Kalbi Kütüphaneler" projesi kapsamında okulumuzun edebiyat öğretmeni Mustafa Doğan'ın yönettiği Nazım Hikmet Ran şiir dinletisi gerçekleştirildi. Güzel anlatımı için Mustafa Doğan'a, programa eşlik ettikleri güzel şarkılar için Cansu Savurat ve Ercan Kollu'ya, emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkürler.

Ara

Okulumuz kütüphanesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Mustafa Doğan moderatörlüğünde "1923'ten 2023'e Cumhuriyetin Kazanımları Paneli" düzenlendi. Programda emeği geçen öğretmenlerimiz Mustafa Doğan'a, Selçuk Eker'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

"Dijital Öğrenme ve Robotik Kodlamanın Okula Yansımaları" başlıklı Erasmus+ projemiz kabul edildi. Projemiz pandemi kuralları baz alınarak yürütülecek olup 30 Mart 2023 yılında son bulacaktır. Projemiz kapsamında 8 öğretmenimiz ve 6 öğrencimizin proje faaliyetlerine katılması planlanmaktadır. Katılımcı öğretmen ve öğrenci seçimlerimiz her türlü iletişim kanalından ilan edilecek olup seçimler şeffaf, adil ve tarafsız bir şekilde yapılacaktır. Tüm Alparslan Gazi Anadolu Lisesi ailesine hayırlı olmasını dileriz.